Днес по едно и също време - 11:00 часа, на две места - в х-л "Рила" и в х-л "Шератон", две различни граждански сдружения организираха поредната обществена безсмислица - подписването на Споразумение за честни избори.

На седянките бяха поканени представители на една камара знайни и незнайни партии, в това число и от нашата - Български Национален Съюз - НД.

След дежурните приветствия и излишни любезности се пристъпи към подписването на документа. Представителите на Български Национален Съюз - НД, Боян Расате, Мирослав Паскалев - Зорец и Димитър Попов отказаха да подпишат Споразумението и го обявиха на всеослушание.

Въпреки това в страницата на един от организаторите не се споменава и дума за това, а в страницата на другите дори се казва, че "...Подписвайки Споразумението, всички изразиха своята увереност за честна и почтена политическа кампания и се обединиха около идеята, че трябва да се работи в името на обществото."  

Както отбелязахме и по-рано днес, БНС - НД изпитва уважение към труда на гражданско движение "ДНЕС" и на асоциация "Прозрачност без граници", но намира подписването на подобно споразумение за лицемерно и безсмислено! 

Политическите партии на прехода, най-вече парламентарно представените БСП, ГЕРБ, Атака и ДПС, както и другите, непредставени към момента, но участвали в различно време във властта, доказаха, че не заслужават доверие и още по-малко толерантно отношение. Те са виновни за трагичното състояние на Българската държава, те са виновни за геноцида над Българския народ, и те трябва да бъдат наказани за тяхното некадърно управление, което докара България до катастрофа!

Тези политици и тези партии провеждат от десетилетия престъпна политика и нечестни избори. Те очернят конкуренцията с изфабрикувани компромати и лъжи, те купуват гласове и манипулират общественото мнение с платени социологически проучвания. 

ТАКИВА ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДОВЕРИЕ.

Подписването на каквито и споразумения от тяхна страна е безочливо лицемерие и нахалство! Ето защо в условията на неравнопоставеност - финансова, медиина, политическа и организационна, НИЕ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМ ДА СЕ ДОГОВАРЯМЕ С ТЯХ ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО!

Нашата цел е да ги победим, и след това накажем за предателствата срещу Българския народ, а не да си говорим и играем на толерантност! 

Ето и списък на подписалите споразумението:
ПП "ГЕРБ", коалиция "БСП лява България", коалиция АБВ, „България без цензура“, Движение за права и свободи, Реформаторски блок - БЗНС, ДБГ, ДСБ, НПСД, СДС, Левицата и Зелена партия, ПП "Нова България", ПП "Новото време", ПП "Нова сила", Обединена България, НДСВ, ЗЕЛЕНИТЕ, ПП "Българска социалдемокрация", ПП "Движение 21", ПП "Общество за нова България" и КП "Десните".

 

 

ВИДЕО

КАРТА

 

Централен щаб:
гр. София, ж.к. Младост 1, блок 30/2/10/76
0888. 215. 375

ХОРА КАТО ТЕБ И МЕН

Борис Филипов Иванов - Орг. секретар

Бисер Андреев - Касиер