На свое заседание от 2 октомври Централната избирателна комисия забрани разпространението на предизборния плакат на БНС - НД и разпореди там, където го има да бъде премахнат.

Така онези, които блокираха електронната поща на партията и забраниха предизборния ни клип, застъпниците на "закона" се опитаха да попречат отново на кампанията ни. Този път, обаче малко закъсняха, защото плаката отдавна е по улиците на България, и който трябва вече го е видял.

Мотива за забраната на плаката е, че на него били снимани "хора с тъмен цвят на кожата" и над тях имало надпис "НЕ, благодаря". Според ЦИК и още два соросоидни субекта това било расистко, защото внушавало, че "хората с различен цвят на кожата не трябва да бъдат приемани за наши сънародници...".

Представяте ли си? Тези олигофрени изобщо не вникват в смисъла на думата "сънародник". За тези от ЦИК и другите като тях, ще поясним какво е "народ" според тълковния речник? 

Народа господа олигофрени е културно-историческа общност, основана на етническа близост, обща религия, общ език, историческо минало, културно единство, общи традиции и обичаи.
Ами като знаете вече това, мислите ли, че тримата негри могат да бъдат част от Българския народ, дори нашия плаката никога да не беше напечатван?

Но да оставим това, както и въпроса дали плаката е расистки или не. Това ще прецени съда. Не можем обаче да оставим без коментар поредната цензура, която ЦИК налага на Български Национален Съюз - НД.

Излиза, че нашата партия няма право на свое мнение, на различно мнение от това на останалите партии по въпроса с бежанците и бъдещето на Българския народ!!!
Излиза, че нямаме право да покажем семейство негри в Български носии??? И защо???

Защото избирателя ще види бъдещето за част от секундата и ще забрави всички  сълзливи и либерални бръщолевения за толерантност!

Нямаме право на този плакат, защото слугите на мултикултурализма и радетели за унищожението на Българския народ нямат аргументи срещу истината. 

Цензурите от ЦИК искат срещу БНС - НД да се издаде наказателно постановление... Cry Ужас! Щяхме да сме притеснени, ако не бяхме националисти, а обикновени лигльовци. Нашето мнение обаче за вас от ЦИК и вашите решения остава непроменено! Вашите присъди за нас не значат НИЩО!  

Членовете на ЦИК за пореден път в тази предизборна кампания доказаха, че не могат да бъдат обективни и безпристрастни, защото са партийно обвързани и обслужват партията, която ги е изпратила там.

Властимащите пък доказаха, че не си взимат поука и остават глухи за нашите предупреждения.

Това е сигурен знак, че в България ще настъпят страшни времена, в които ще се реши - или ТЕ или ние!

Решението на ЦИК вижте ТУК

 

ВИДЕО

КАРТА

 

Централен щаб:
гр. София, ж.к. Младост 1, блок 30/2/10/76
0888. 215. 375

ХОРА КАТО ТЕБ И МЕН

Борис Филипов Иванов - Орг. секретар

Бисер Андреев - Касиер