"Институтът за развитие на публичната среда" е подал сигнал до Централната избирателна комисия във връзка с един от агитационните материали на БНС - НД. Това съобщи председателят на Института Антоанета Цонева на страницата си във фейсбук. 

Става дума за нашия предизборнен плакат, на който са снимани негри в Български народни носии. Според вносителите на жалбата плаката има расистко съдържание. Според нас, обаче той показва действителността след около 15-20 години. Всъщност проблема на толерастите е, че за пръв път някой успява без думи, само с една снимка да покаже бъдещето, което ни подготвят политиците на мултикултурализма. 

„Установихме контакт с г-н Боян Расате по телефона и го запитахме дали формацията, ръководена от него разпространява този плакат. Отговорът беше, че това действително е предизборна агитация на Български национален съюз-НД и плакатът ще бъде разпространяван от сряда до петък. Настояваме ЦИК да предприеме предвидените от закона действия за спиране на разпространението на този предизборен плакат“, обяснява Цонева.

Вижте ТУК, какви глупости разтягат разните услужливи и платени медии.

ВИДЕО

КАРТА

 

Централен щаб:
гр. София, ж.к. Младост 1, блок 30/2/10/76
0888. 215. 375

ХОРА КАТО ТЕБ И МЕН

Борис Филипов Иванов - Орг. секретар

Бисер Андреев - Касиер