"Български национален съюз- НД" отмени закриването на предизборната си кампания заради взрива в Горни Лом, който отне живота на 15 души.

Имахме намерение да закрием кампанията с концерт на Поли Паскова в гр. Харманли, където е един от центровете за прием на нелегални и емигранти. Заради националния траур, обаче такъв няма да се състои.

Случилото в Горни Лом е доказателство за абсолютния хаос и разпад на държавата, нещо за което непрекъснато алармираме. Крайната либерализация в политиката и икономиката, която се налага от '89-та насам, водят до разпад на обществото и държавата ни.

Отсъствието на контрол, експлоатацията на работниците, безхаберието на институциите и липсата на правосъдие, водят до трагедии като потопа в село Бисер, квартал "Аспарухово" и взривовете край Петолъчката.


Случаят в село Горни Лом едва ли ще бъде последното бедствие, което ще връхлети раздрънканата ни държава.

Иначе приключилата предизборна кампания беше "доста вяла". Опасяваме се, че "големите играчи" предварително са се договорили и затова "не си дават много зор".

"В България изборните резултати се манипулират по традиция. Защо да смятаме, че сега ще е по-различно. Ние се опитахме да водим модерна и коректна кампания, но на всяка крачка ни се пречеше. В един момент търпението ни се изчерпи и това наложи да нахлуем и окупираме ЦИК, за да потърсим равнопоставеност пред закона", каза още Боян Расате.

ВИДЕО

КАРТА

 

Централен щаб:
гр. София, ж.к. Младост 1, блок 30/2/10/76
0888. 215. 375

ХОРА КАТО ТЕБ И МЕН

Борис Филипов Иванов - Орг. секретар

Бисер Андреев - Касиер