МИЛЕН ИЛИЕВ

Роден съм 23 март 1981 г. град Бургас.
До 1991 г. съм живял в Монтана, където баща ми беше командирован. Средното си образование завърших в 93 СОУ „Александър Балан”, в гр. София – оперативен мениджмънт.

Баща ми е бивш военен подполковник от ВВС, с над 25 години служба в Българската армия.

Прадядо ми по бащина линия, Илия Атанасов е участвал в Балканската война и Първата световна война. Награден с войнишкия знак на ордена „За храброст”.
Трифон Белоперкин е мой дядо по майчина линия. Той е бил активен деец на БЗНС. Участник в Отечествената война, ранен при Драва и същонаграден с орден. Активен участник в борбата срещу шпионина Г.М.Димитров и Никола Петков.

Прадядо ми Тодор от Кнежа, също по майчина линия, е бил репресиран от народната власт поради несъгласие с колективизацията.

Аз отбих военната си служба в Българската армия в сухопътни войски от 1999 година до 2000 г.

До 2000 г. се занимавах активно със спорт – тренирал съм футбол в няколко спортни клуба - ОФК „София”, ФК” Армеец” ФК „Академик” и ФК „Искър”.
От 2013 г. съм студент в Богословския факултет на Софийския университет.
В момента работя като охранител.

Обществено-политическата ми ориентация е социална и поради тази причина съм членувал в няколко социалистически и комунистически организации.
От 1998 г. до 2005 г. бях координатор на Софийската организация на Социалистическия младежки съюз (СМС).
В БСП съм бил от 2001 г. до 2005 г. - партиен секретар и член на Районния съвет. През 2005 г. напуснах поради несъгласие с продажническата политика на партията.
Записах се в Комунистическата партия на България (КПБ), където бях член на ЦК на КПБ. Напуснах през 2008 г., защото се убедих, че КПБ е марионетна организация на БСП.
Бил съм два пъти кандидат за общински съветник от името на КПБ и кандидат от гражданската листа на ПБК – Партия на българските комунисти.

През 2001 година бях арестуван и съден за „едро хулиганство”, изразяващо се в разлепване на плакати с антинатовски съдържание от т.нар. демократичен режим. Две години по-късно бях оправдан.

През 2003 година бях наблюдател на президентски избори в Азербайджан.
През 2008 година завърших политико-философски курс при Асоциацията на обществените науки – Пхенян, КНДР.

Към момента съм секретар на Кръжока за изучаване на идеите чучхе и член на УС на Дружеството за приятелство между България и Корейската народно-демократична република (КНДР), както и член на Дружествата за приятелство с Куба и Венецуела.
Участник съм и в редица антисистемни демонстрации в Гърция и Турция.

В България също съм организатор и активен участник в множество протести срещу новото колониално робство.

Накрая, но не по важност, ще добавя, че съм радетел за преодоляване на различията и конфликтите в антисистемните движения „в лявото” и „дясното”.
Считам, че честните Българи трябва да се обединят и да предприемат общи действия срещу истинските народни врагове, вместо да се противопоставят едни на други. Това убеждение ме подтикна да стана един от инициаторите за създаването на НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО и разрастването на Български Национален съюз – НД, политическият носител на нашите идеи за нова и възродена България.

ВИДЕО

КАРТА

 

Централен щаб:
гр. София, бул. "Стефан Стамболов" № 5
0888. 215. 375